top of page

FAQ - Vanliga frågor

RETURRÄTT 

Som kund har du 14 dagars ångerrätt på ditt köp. Detta skall meddelas till info@osimagnesium.se så snart som möjligt efter köp. Kunden ansvarar för returkostnader och att produkten paketeras på samma sätt som vid leveransen. För att återbetalning ska kunna ske krävs att produkten har obruten förpackning och är i nyskick. Återbetalning sker genom samma betalningsmetod som valts vid köpet. Ej uthämtat paket på postombud debiteras. 

FRAKT & LEVERANS 

Alla beställningar över 499 kr har fri frakt inom Sverige (om inget annat anges vid specifika kampanjer). 49 kr standardfrakt. Leveranstid 2-5 arbetsdagar. Beroende på paketets storlek levereras det till postlåda alternativt närmsta ombud. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning.

BETALNING

I kassan kan du välja att betala med Klarna som erbjuder trygga betalningsätt med kort eller faktura. Det går även att betala smidigt och snabbt med PayPal. Som kund förbinder du dig att betala inom utsatt tid för det valda betalsättet. 


TILLVERKNING & SLUTFÖRSÄLJNING 

Alla våra produkter tillverkas i Ungern. Vid högt tryck i webshopen kan slutförsäljning förekomma. Kontakta oss om du vill veta när en produkt är åter i lager. Vi reserverar oss för eventuella fel i bild och produktinformationen, då uppdateringar sker hos leverantör. Produktbilderna på hemsidan garanterar inte varans exakta utseende.

INTEGRITETSPOLICY


När du lämnar dina personuppgifter är det viktigt för oss att du känner dig trygg. Vi värnar om din personliga integritet. Dina uppgifter behandlas med största respekt och i enlighet med gällande lagstiftning. De används endast för att identifiera dig som kund, hantera och leverera din beställning samt för att hantera din valda betalningslösning. För att kunna skicka information till dig om våra produkter och erbjudanden så använder vi oss av Mailchimp där vi lagrar din e-postadress. Du kan när som helst avbryta din prenumeration via länken i nyhetsbrevet.

REKLAMATION

Om du av någon anledning har fått en skadad eller defekt produkt. Kontakta oss så snart som möjligt på info@osimagnesium.se. Beroende på fel behöver vi bilder, batchnr och beskrivning. Eventuellt behöver du returnera produkten för att få en godkänd reklamation, spara därför alltid produkten.

GÖR VI SAMARBETEN?
 
Ja, det gör vi. Skicka oss gärna en kort presentation av dig själv eller ditt event samt dina kanaler. Vi är alltid nyfikna på nya samarbeten och ambassadörer – så hör av dig!

VILL DU BLI ÅTERFÖRSÄLJARE?

Vi vill gärna etablera oss i fler webshops, sportbutiker, hälsokostbutiker, hos massörer och gym. Tveka inte att ta kontakt med oss för mer information.

DISTRIBUTÖR FÖR SKANDINAVIEN

Osimagnesium distribueras av: 

Ooh la la Health & Beauty AB
(org nr 
556768-8543)
Fersens Väg 9, 211 42 Malmö, Sverige.

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

bottom of page