top of page

VANLIGA FRÅGOR...

HUR FUNGERAR DET?

Vår hud består av många små porer, vilka är öppningar till de djupaste hudlagren. Porerna gör det möjligt att absorbera aktiva substanser som magnesium. Därför har vi tagit fram en helt unik hudvårdsserie med naturliga produkter som kan tillgodogöra det dagliga behovet av magnesium. I många av våra produkter finns även MSM, CBD och Melatonin.

 

SNABB EFFEKT!

När en OSIMAGNESIUM produkt stryks på huden träffar de direkt muskulaturen. Det resulterar i snabb effekt, utan att uppröra magen. Dessutom har produkterna härliga mjukgörande och avslappnande egenskaper som kommer från magnesiumets välgörande effekter.

 

VARFÖR UNIKT?

För att göra upptagningsförmågan ännu bättre och behovet helt komplett har delar av sortimentet även tillsatt Opti-MSM. Serien innefattar även produkter med melatonin som är avsedda att använda innan sänggående för bättre sömn och maximal avslappning. I våra produkter, benämnda "cooling" finns ingefära, arnika och menthol som har kylande effekt och därför perfekta för muskulaturen efter träning.

 

ÄR DET NATURLIGT?

Alla våra produkter har väldokumenterade naturliga ingredienser med absolut renaste kvalitetsmagnesium från Zechtein havet. Destillerat och renat i certifierat laboratorium hos Zechstein Inside.

 

Alla produkter är veganska och innehåller inte någon parfym eller parabener. Några av våra lotions har en svag fräsch doft från ekologisk lemongrass. De mjukgörande egenskaperna kommer från sheasmör och mandelolja.

Logo_white_high.png
Thilda_arbs.jpg
bottom of page